Иновативни Мотиватори – ЈАС СУМ / Innovative Motivators – IM во соработка со Здружение за дислексија Ајнштајн, Волонтерски Центар Скопје, NewMan’s Business Accelerator и Субверзивен Фронт / Subversive Front, на 06.05.2017 година го огранизираа настанот „Јас Сум Промената“ – првиот чекор против меѓуврсничкото насилство (булингот). За забавата беа задолжени музички бендови од повеќе средни училишта од Скопје, се изработуваше накит со креативните работилници, се танцуваше и се црташе од страна на сите дечиња и посетители на настанот.
Уживајте во фотографиите!