Повеќето луѓе ме знаат, но не ја знаат мојата животна приказна. Целиот свој живот се соочувам со дислексија. Кога им кажував на луѓето дека сакам да бидам актерка сите ме исмеваа, бидејќи најголем дел од актерството опфаќа читање. Тоа беше пресуден момент за мене. Можеше да потклекнам и да не успеам или пак токму потсмевот да ме охрабри да се исправам гордо и да верувам во себе.
Длабоко издишав и решив дека ќе верувам во себе.
Денеска имам добиено повеќе од 33 главни награди 🙂 .
Кога некој ќе ви каже дека неможете нешто да направите , докажете им го спротивното.

Џенифер Анистон

Jennifer-Aniston-Movies-e1428556666400