Одбележавме 3 години од нашето постоење. 3 години посветеност, ентузијазам, работа и сето тоа проследено со многу смеа, позитивни луѓе, одлични партнери и многу успеси.

Ви благодариме што бевте дел од роденденот на Здружението за дислексија АЈНШТАЈН и што ја покажавте вашата хуманост за малиот Давид.