Семинар – “Современи методи и алатки при работа со ученици со дислексија и дискалкулија бр. 2”

23-ти ноември беше ден резервиран за вториот практичен семинар насловен “Современи методи и алатки при работа со ученици со дислексија и дискалкулија”. Предавач на семинарот беше г-ѓа Славица Тасевска Николовска – Единствениот лиценциран тренер за корекција на...