Стани наш член

Зошто да станете член на здружението за дислексија Ајнштајн и како да го сторите тоа

Зошто да станете наш член

Помагаме

Преку разни активности и настани константно делуваме на зголемување на свеста околу дислексијата и активно помагаме на сите засегнати – директно или индиректно.

Тимски дух

Низ сите тие активности, настани и напорна работа ние наоѓаме време и за дружба и тим билдинг активности со што ја одржуваме работната атмосфера и тимскиот дух на високо ниво.

k

Вештини

Покрај хуманоста и безрезервниот ангажман кои се на прво место кај нашите членови, тие имаат можност да се сретнат со различни предизвици и да развијат како организациски, така и дузина други вештини.

Зачлени се

Со пополнување на кратката форма десно се здобивате со можност да станете наш член. По пополнувањето и испраќањето на формата, ние ќе ве контактираме преку Email порака за состојбата на вашето членство. Брзо е и едноставно – Ве очекуваме!

11 + 6 =