Донирај

Зошто да донирам во Здружението за дислексија Ајнштајн?
  • Зашто сакам да помогнам
  • Затоа што знам дека некому му е потребна помош
  • Затоа што можам, сакам и знам да помогнам
  • Затоа што знам дека проблемот со кој денес се соочува другиот, утре може да биде проблем на моите најблиски
  • За да ги поттикнам и другите да размислуваат позитивно, да се вклучат во решавањето на проблемите на заедницата и да дадат придонес за развој на похумано, поправедно и поуспешно општество