Здружение за дислексија - АЈНШТАЈН

Контакт

2 + 13 =

Дополнителни информации

Седиштето на здружението за дислексија Ајнштајн е во населбата Кисела Вода во Скопје, во близина на автобуската станица последна “24ка”. За било каква медиумска соработка би ве замолиле за телефонско јавување однапред со цел закажување на навремен состанок.

Адреса: Улица Христо Татарчев крак 11 бр. 11
1000 Скопје, Македонија

Телефон 1: 078 296 885

Телефон 2: 02 6161 750

Работно време: 08:00 – 16:00 Пон-Петок