Секој има своја приказна

Тука следува краток опис за оваа страница и какви информации таа презентира.

За прв пат ќе прозборам за мојата дислексија

Не ја спомнувам мојата дислексија од неколку причини, а една од главните е тоа што сеуште го слушам она “ааа… значи глупава си”. Ми се случувало дури да ми кажат дека ја користам дислексијата како изговор за мојата мрзеливост. Кога се обидувам  да ја објаснам...

Џенифер Анистон

Повеќето луѓе ме знаат, но не ја знаат мојата животна приказна. Целиот свој живот се соочувам со дислексија. Кога им кажував на луѓето дека сакам да бидам актерка сите ме исмеваа, бидејќи најголем дел од актерството опфаќа читање. Тоа беше пресуден момент за мене....

Страна 2 од 212