Appian

About the Project

Appian leaders wanted deviate from an enclosed, confined office to an open setting that allowed for better communication and collaboration. However, they needed the design to maintain a sense of privacy in personal workspace areas. To meet this mission, the team layered privacy by incorporating a mix of shared teaming areas, partitioned desks and open conference rooms. The new space offers connectivity, while preserving the privacy that employees need to accomplish daily tasks. This transition, from a traditional cubicle layout to an open and transparent space, was the biggest catalyst for positive changes to Appian’s work processes and office culture.

Date
Custom Field

Welcome to Suarez

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.