Книга “Reading stars”

Книга “Reading stars”

За прв пат во Република Македонија е достапна книгата за изучување на англиски јазик “READING STARS” која е наменета за децата кои имаат дислексија или општо потешкотии во учењето. Книгата е во издание на Express Publishing и е наменета за младата популација која што има проблем во изучувањето на англискиот јазик.

Истата е достапна и може да се набави во Здружението за дислексија АЈНШТАЈН по цена од 500 денари од примерок што вклучува и достава на истата.

Сите оние кои што се заинтересирани може да обратат на contact@disleksija.org.mk или пак на телефонскиот број 070 688 885

Skills

Posted on

септември 17, 2016