Здружението Ајнштајн низ бројки:

Нашите услуги

Наш приоритет се сите оние кои се соочуваат со некоја од состојбите кои предизвикуваат специфични тешкотии во учењето, како и менталното здравје на сите граѓани. Токму затоа нашиот едукативно терапевтски центар ги нуди следниве услуги: 

[cshero-post-carousel heading_size=”h5″ title_align=”text-center” heading_text_style=”uppercase” subtitle_heading_size=”h2″ layout=”postcarousel.default” auto_scroll=”1″ speed_scroll=”400″ show_pager=”1″ content_align=”center” content_padding=”30px 0 0 0″ item_title_color=”#333333″ item_title_hover_color=”#9b9b9b” item_heading_size=”h5″ item_title_margin=”12px 0 15px 0″ crop_image=”1″ show_category=”0″ show_date=”0″ read_more=”Прочитај повеќе” popup_text=”” popup_icon=”” link_type=”icon-box-black” width_image=”370″ height_image=”260″ subtitle=”Нашиот блог” description=”Запознајте се одблиску со нашите ставови и активности:”]

Партнери

Запознајте ги нашите соработници